slide show

Hanna - Helgen

Gör bara en liten sammanfattning av helgen för annars kommer det här bli ett väldigt långt inlägg. :)

Lördag: Åkte först ensam till stallet och red ut barbacka med hackamoret. Blev en ganska kort sväng i bara skritt och jag hoppade av när vi skulle gå hem så fick Wille gå lös och strosa runt lite. Han verkar bli så rofylld när han får vara lös, tycker fortfarande att det är helt otroligt att han inte går ifrån mig.

Åkte till stallet tillsammans med mitt hjärta sen på kvällen för att ge Wille middag och fixa hans frukosthö. Då passade vi på att gå lite mer med honom i skogen och det slutade med att både jag och Tomas red lite med bara grimma och grimskaft. Efter den lilla promenaden så släppte vi Wille på ridbanan så att han fick dampa lite, alltid lika roligt att se när han brallar runt. Var dock för mörkt för att fota, får göra om det igen snart men när det är ljust så att ni får bilder. :)

Söndag: Eftersom jag för ovanlighetens skull hade sällskap så passade jag på att hoppa. Red först ut en liten sväng som uppvärmning innan jag gick till ridbanan. Dock har de inget hindermaterial vid utebanan nu för allt står i ridhuset så två stolar fick agera hinderstöd och två tunna björkstammar fick vara bommar.

Wille var okoncentrerad i början och kändes allmänt seg men när han hade fått hoppa lite så blev det bättre. Han älskar ju att hoppa denna lilla gubbe så han blir väldigt pigg och allert när han fått hoppa några språng. Har ingen aning om hur högt det va men ja...som en plast stol? :P

Idag åkte jag inte till stallet utan han får vila lite så tar vi nya tag imorgon! :D